top of page
  • Gijske Bovee

Beetje bij beetje

Beste lezer, wat leuk dat je kijkt op mijn blog! Misschien is dit jouw eerste keer, misschien ben jij een trouwe volger van deze blog, of misschien ben jij hier wel helemaal niet, maar lees je dit over de schouder van jouw moeder mee. Wie weet. Ik wil jou in ieder geval vertellen dat het erg goed met mijn project gaat:


Ik heb 2 nieuwe sponsoren:

  1. Eneco: jullie hebben wellicht weleens van dit bedrijf gehoord. Een van de grootste energie-bedrijven in Nederland. En guess what, ze sponsoren mij :). Heel erg bedankt Eneco!

  2. Intermat; Intermat is een keukenbedrijf. Ben jij nou heel toevallig opzoek naar een prachtige keuken, kijk dan zeker even bij Intermat! Bedankt Intermat dat je mij sponsort!

Voor de rest zullen jullie je vast afvragen: "Ik zag iets op facebook voorbij komen over een cupido-actie, hoe gaat het daarmee?". Ik kan jullie mededelen dat het goed gaat! De chocola is van onze lokale bakker: Dijkzeul! Ook breng ik Valentijnsontbijtjes rond van 6:30 tot 7:30 in Vijfhuizen.

Voor de rest een paar hoogtepuntjes van mijn week. Ik ga meedoen met verbreding! Verbreding zijn extra lessen die je tijdens 2 lesuren in de week doet. Nu konden we kiezen uit programeren, creatief schrijven, vormgeving en fotograferen. Nu dacht ik, op de boot ga je zeker foto's maken, dus is fotograferen niet interessant? Zeker, en ook erg leuk. Dus nu sta ik ingeschreven voor fotograferen en begin ik (als het goed is) volgende week.


Ik was uitgenodigd om iets te vertellen over de GSA op de online opendag en dat heb ik gedaan! Het was een erg leuke, maar spannende ervaring. Zo heb ik ook een beetje kunnen voorbereiden op praten voor een groter publiek.


In het algemeen heb ik een leuke en productieve week gehad! Ik hou jullie op de hoogte van mijn avonturen!


55 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

De tijd gaat snel!

Hoi! Het is al een tijdje geleden sinds ik me heb laten horen, dus heb ik genoeg nieuws voor jullie! Ik heb namelijk nu officieel een contract! Wat houdt dat in? Dat ik nu officieel mee ga met School

Kennismaking en meer!

Hoi hoi, het is alweer een tijdje sinds jullie van me gehoord hebben en in die tijd heb ik veel meegemaakt! Dit ga ik jullie natuurlijk allemaal vertellen in deze blog: De Valentijns-actie was erg leu

bottom of page