top of page
  • Gijske Bovee

De tijd gaat snel!

Hoi! Het is al een tijdje geleden sinds ik me heb laten horen, dus heb ik genoeg nieuws voor jullie!


Ik heb namelijk nu officieel een contract! Wat houdt dat in? Dat ik nu officieel mee ga met School at Sea!!! Nog twee en een halve maand en dan zit ik aan boord, spannend!


Ik heb in de tussentijd natuurlijk ook weer veel dingen gedaan om geld op te halen:


Ik had een tijdelijk baantje! Ik heb de plantjes van mijn overburen water gegeven voor acht weken. Ik vind dat erg leuk om te doen en zo verdien ik ook weer wat bij voor School at Sea. Ik zet namelijk al het geld dat ik verdien met bijbaantjes op een aparte rekening voor School at Sea!


Met andere deelnemers van SaS ben ik naar een documentaire geweest die is gemaakt door een oud-SaSser (School at Sea-er). En dat was superleuk en erg leerzaam. De documentaire geeft je namelijk een goed inzicht in hoe het aan boord is.

Ook zijn we met een groepje deelnemers van SaS naar Scheveningen strand geweest. Het was erg gezellig en zo heb ik ze beter leren kennen.


Ik ben vorig weekend naar de Tall Ship races geweest. Daar lag de Thalassa namelijk. Hilde (iemand died vorig jaar mee is gegaan met School at Sea) gaf mij een tour aan boord en ik heb met de kapitein en onderwijs coördinator gesproken. De Thalassa is een prachtig schip en ik zie al helemaal voor me hoe ik daar zes maanden ga wonen.


Ik heb natuurlijk nog veel mensen benaderd, en daar is een nieuwe sponsor uitgekomen: Hypotheekshop! Heel erg bedankt dat jullie mij helpen deze droom waar te maken. Als jullie een huis willen kopen, Hypotheekshop is er voor je.


Ik was ook begonnen met "cold-callen" (bedrijven bellen die ik niet of nauwelijks ken en ze dan te benaderen), maar dat was geen succes. Omdat je bij cold callen verder van de persoon afstaat, is het veel lastiger om te doen. Daarom heb ik besloten dat ik voortaan geen cold-callen meer ga doen, maar dat ik meer binnen mijn netwerk ga zoeken naar sponsoren.


Stay tuned en tot de volgende keer,


Gijske

188 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kennismaking en meer!

Hoi hoi, het is alweer een tijdje sinds jullie van me gehoord hebben en in die tijd heb ik veel meegemaakt! Dit ga ik jullie natuurlijk allemaal vertellen in deze blog: De Valentijns-actie was erg leu

Beetje bij beetje

Beste lezer, wat leuk dat je kijkt op mijn blog! Misschien is dit jouw eerste keer, misschien ben jij een trouwe volger van deze blog, of misschien ben jij hier wel helemaal niet, maar lees je dit ove

bottom of page